Places de Mobilitat Internacional 2021-2022

L’alumnat de Cicles Formatius de l'Institut Bonanova té la possibilitat de participar en el programa de mobilitat internacional que gestiona el Gabinet de Relacions Internacional i cursar el període de pràctiques a l'estranger.

Convocatòria de places de mobilitat internacional 2021-22

Els alumnes de Formació Professional de l'Institut Bonanova teniu la possibilitat de participar en el programa de mobilitat internacional que gestiona el Gabinet de Relacions Internacional i cursar el període de pràctiques a l'estranger.

La descripció de les característiques, el procés i els requisits per a la realització de les mobilitats queda recollida a les bases de la convocatòria.

Presentació de sol·licituds:

El termini de presentació de sol·licituds anirà del 9 de novembre al 26 de novembre 2021

Resolució de la convocatòria

La resolució de la convocatòria es farà pública a partir de 17 de desembre a la pàgina Erasmus de la comunitat educativa de l'Institut Bonanova.

Procediment de sol·licitud

Per poder participar en el programa de mobilitat l'alumnat sol·licitant haurà d'omplir el formulari de sol·licitud i adjuntar la documentació següent.
 

Els alumnes seleccionats es comprometen conèixer les bases de la convocatòria i els seus annexos, i a complir amb tots els requisits administratius.

Resolució de la convocatòria

Podeu consultar la resolució de la convocatòria en el document annex:

Resultats de la convocatòria

El resultat està ordenat per puntuació, i aquest serà l'ordre que seguirem un cop tinguem confirmades les mobilitats amb cada centre.

L'alumnat de primer curs queda en reserva, ja que ja s'ha presentat suficient alumnat de segon curs.

Així doncs en el moment en què tinguem la confirmació del centre de pràctiques ens posarem amb contacte amb les candidates i els candidats i engegarem el procés d'adjudicació de la beca Erasmus.