Places de Mobilitat Internacional 2022-23

L’alumnat de Cicles Formatius de l'Institut Bonanova té la possibilitat de participar en el programa de mobilitat internacional que gestiona el Gabinet de Relacions Internacional i cursar el període de pràctiques a l'estranger.

Convocatòria de places de mobilitat internacional 2022-23

Els alumnes de Formació Professional de l'Institut Bonanova teniu la possibilitat de participar en el programa de mobilitat internacional que gestiona el Gabinet de Relacions Internacional i cursar el període de pràctiques a l'estranger.

La descripció de les característiques, el procés i els requisits per a la realització de les mobilitats queda recollida a les bases de la convocatòria.

Presentació de sol·licituds:

El termini de presentació de sol·licituds anirà del 22 de setembre al 21 d'octubre de 2022.

Resolució de la convocatòria

La resolució de la convocatòria es farà pública a partir d'1 de desembre a la pàgina Relacions Internacionals de la comunitat educativa de l'Institut Bonanova.

Resolució de la convocatòria Erasmus 22-23

Procediment de sol·licitud

Per poder participar en el programa de mobilitat l'alumnat sol·licitant haurà d'omplir el formulari de sol·licitud i adjuntar la documentació següent.
 

Els alumnes seleccionats es comprometen conèixer les bases de la convocatòria i els seus annexos, i a complir amb tots els requisits administratius.