Activa't i Viu l'institut

El projecte de convivència de l'Institut té l'objectiu de fomentar la connexió i l'aprenentatge entre l'alumnat de l'institut. Hem encetat el projecte d'enguany amb les mentories entre el nou alumnat i l'alumnat d'últim curs del cicle formatiu on els posem en contacte per tal que l'alumnat de primer pugui aclarir els seus dubtes i tingui un alumne/a referent amb qui comunicar-se durant el curs. Els mentors ofereix el seu temps de forma altruista per compartir els seus coneixements i perspectives, i el nou alumnat es beneficia d'aquests, aprenent i resolent les seves inquietuds.Enguany hem adaptat les mentories, respectant els grups bombolla, pel que els dos grups s'han comunicat en una trobada en línia. L'alumnat de primer ha realitzat les seves consultes l'alumnat d'últim curs i aquests han respost amb aclariments i consells. Aquestes mentories es realitzen de manera confidencial entre l'alumnat, d'aquesta manera són totalmentment lliures d'expressar les seves opinions.

Durant el curs presentarem més propostes del projecte de convivència, que se'ns presenta amb molts reptes, ja que haurem d'adaptar les activitats a les mesures de seguretat respecte a la pandèmia de la COVID-19.

Ja s'està preparant una nova xarrada IBtalks, una altra de les activitats projecte de convivència que es va encetar l'any passat, així que estigueu atents les notícies de l'Institut.