Rebem la vista de la consellera Alba Vergés i el conseller Josep Bargalló.

Els màxims responsables del departament de Salut i del d'Educació han pogut conèixer de primera mà el model i l'experiència del nostre centre educatiu.

La consellera de Salut, Alba Vergés, i el conseller d'Educació, Josep Bargalló, acompanyats per la directora general de Professionals de la Salut, Montserrat Gea, i de la sotsdirectora d'Ordenació de Formació Professional, Pilar Nus, han visitat aquest dijous l'Institut Bonanova de Formació Professional Sanitària. Els han acompanyat la gerent del Parc de Salut Mar, la Dra. Olga Pané, i la directora de l’Institut, Montserrat Blanes.

La visita ha servit per repassar l'origen, el model i la història de l'Institut Bonanova, així com la nostra vinculació a l'Hospital del Mar i les oportunitats que aquest fet genera en un centre d'aquest tipus. També s'han analitzat els reptes que afrontem l'institut en els pròxims anys, els projectes estratègics que ens plantegem i la nostra oferta formativa. També hem debatut quina ha de ser l'evolució dels currículums de la família professional de sanitat per donar resposta a les competències requerides pel sector.

Durant la trobada, s'ha valorat la importància de poder seguir impartint classes presencials, combinades amb classes en línia, per poder formar degudament l'alumnat en les competències tècniques i procediments que són prioritaris per a la futura professió de l’alumnat, tot i la pandèmia de la COVID-19. De la mateixa manera, s'ha valorat com a imprescindible poder seguir fent pràctiques als hospitals tot i les restriccions obligades per la pandèmia.