IB Talks: Missió Open Arms

Open Arms és una organització humanitària, no governamental i sense ànim de lucre. La principal missió és protegir la vida dels més vulnerables en situacions d'emergència. Neixen d'una empresa de socorrisme i salvament marítim amb més de 20 anys d'experiència a les costes del territori espanyol. Protegeixen les vides de les persones abandonades en aigües internacionals que fugen de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa i col·laboren en terra ferma amb equips sanitaris, i de recerca en primera línia per afrontar emergències sanitàries o de qualsevol altre tipus que necessitin resposta immediata.

Ja tenim el primer IBTALKS de l'any 2021 aquí!!!!

Tenim la sort de comptar amb OPEN ARMS com a ponents. Sabeu qui són? Segur que heu sentit molt parlar d'ells a les notícies!!!

Open Arms és una organització humanitària, no governamental i sense ànim de lucre, la principal missió és protegir la vida dels més vulnerables en situacions d'emergència. Protegeixen les vides de les persones abandonades en aigües internacionals que fugen de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa i col·laboren en terra ferma amb equips sanitaris, i de recerca en primera línia per afrontar emergències sanitàries o de qualsevol altre tipus que necessitin resposta immediata.

Si voleu saber més sobre aquesta organització, fes clic aquí

La xerrada serà l'11 de febrer  a les 15:45h i l'organitzarem com l'última vegada. El grup amb més preinscripcions anirà a l'Auditori i la resta ho veurà a la seva aula en streaming.

Si tens ganes d'assistir, et pots inscriure a través de la nostra web clicant aquí.