Rebem el Premi Ensenyament de la Fundació Cercle d’Economia

El guardó, premia el projecte Creactiva't que vam posar en marxa a l'Institut amb la intenció de permetre que els nostres alumnes siguin capaços de desenvolupar idees i aportar solucions a necessitats reals. L'Institut Escola del Treball de Lleida i l'Institut Can Puig de Sant Pere de Ribes, han quedat finalistes.

El projecte Creactiva't de l'Institut Bonanova de Formació Professional Sanitària, ha guanyat el Premi Ensenyament 2020 a la categoria de Formació Professional, que atorga la Fundació Cercle d'Economia. El guardó reconeix la tasca realitzada amb aquesta iniciativa, que utilitza la innovació i la creativitat com a eix de desenvolupament de les persones. El lliurament del premi s'ha fet aquest 22 de febrer a la seu del Cercle d'Economia.

La directora de l'Institut Bonanova, Montse Blanes, ha volgut destacar que aquest premi és "un reconeixement a totes les persones que han estat a l'Institut Bonanova en els més de quaranta anys de vida del centre, un reconeixement per als equips anteriors al nostre, en especial per a la seva directora, la Marian Chavarría". El projecte Creactiva't parteix de reptes reals de les diferents especialitats dels cicles formatius del sector sanitari que s'imparteixen a l'institut. L'alumnat, amb mentors del centre i externs, investiga, analitza i identifica els possibles reptes i treball per proposar solucions o idees de millora.

El representant de patrocini de la Fundació Bankia, Miguel Capdevila, ha volgut fer un "agraïment molt especial a tots els docents que feu possible aquests projectes, tan necessaris en aquests moments i prioritaris per a la nostra societat". I el president de la Fundació Cercle d'Economia, Anton Costas, ha aprofitat la seva intervenció per "felicitar a totes les escoles i instituts. S'han presentat 98 escoles, per tant, els 9 finalistes, són 9 guanyadors.