JORNADES DE PORTES OBERTES

A causa de les afectacions per la malaltia del Covid-19, cancel·lem les portes obertes.

Estem preparant material per realitzar unes portes obertes virtuals de manera que pugueu tenir tota aquella informació que necessiteu.

Així doncs, us recomanem que estigueu atents i atentes a aquesta pàgina web on pròximament publicarem més informació al respecte.

Salutacions cordials i disculpeu les molèsties que aquest fet us hagi pogut ocasionar.

L'Institut Bonanova d'FP Sanitària realitzarà les Jornades de Portes Obertes per a presentar els seus cicles formatius als/les futurs/es estudiants. Durant les jornades, es faran sessions informatives de grau mitjà i de grau superior on s'explicaran tots els cicles formatius que impartim al nostre institut. També es podran visitar les instal·lacions de l'Institut.

Data i Hora
Dissabte 18 d'abril i dimarts 28 d'abril de 2020

(Cal inscripció prèvia, trobareu el formulari i els horaris més avall)
 

Lloc
Institut Bonanova
Passeig de la Circumval·lació, 8, 08003, Barcelona, ES

Veure mapa

Per qualsevol consulta ens podeu escriure a secretaria(ELIMINAR)@institutbonanova.cat

Sessions / Inscripcions

Pots inscriure't a les sessions que vulguis en funció dels teus interessos, sempre tenint en compte que no coincideixin en horari.

La primera part de Sessions informatives és conjunta per a tots els cicles a l'Auditori de l'Institut. En acabar aquestes sessions, es dirigirà a cada persona al lloc corresponent per l'àrea o cicle que hagi escollit a l'hora de fer la inscripció, segons els colors de les següents taules i del tiquet d'inscripció.

Documentació del curs anterior

L'Institut Bonanova va realitzar les seves portes obertes els dies 9 i 10 d'abril, podeu consultar la informació que es va donar als documents adjunts.