JORNADES DE PORTES OBERTES VIRTUALS

Jornades de Portes Obertes Virtuals

Coneix els cicles que t'interessin i descobreix tot el que t'espera a l'Institut.

L'actual situació d'emergència, ens obliga a cancel·lar les Portes Obertes presencials previstes i organitzar les Portes Obertes Virtuals.

Us hem preparat diverses presentacions perquè conegueu els nostres cicles formatius, a més us oferirem sessions informatives en directe, realitzades per professorat, tutor/es i personal de secretaria que us permetran aclarir els vostres dubtes.

Per preparar les respostes i per tal de ser més aclaridors, us demanem que ens avanceu els vostres dubtes al formulari que us facilitem.

Si voleu conèixer qui som, quina és la nostra oferta formativa, la nostra metodologia de treball i altres temes o tràmits administratius, consulteu els següents enllaços:

L'Institut Bonanova

Cures auxiliars d'infermeria

Farmàcia i Parafarmàcia

Anatomia patològica i citodiagnòstic

Laboratori clínic i biomèdic (Orientació professional a la recerca)

Documentació i administració sanitàries (Orientació professional a la gestió de dades)

Àrea d’Imatge per al diagnòstic i medicina nuclear i Radioteràpia i dosimetria

Sessions / Gravacions

Les sessions informatives virtuals us permetran conèixer els estudis que impartim i resoldre els dubtes sobre els cicles formatius que us interessin, les seves sortides professionals, la mobilitat internacional, les pràctiques en empreses, etc.

Consulteu el calendari de les sessions informatives virtuals i inscriviu-vos. Uns dies abans us farem arribar al vostre correu les instruccions per connectar-t'hi.

Per preparar les respostes i per tal de ser més aclaridors, us demanem que ens avanceu els vostres dubtes en el formulari que us facilitem.

Documentació del curs anterior

L'Institut Bonanova va realitzar les seves portes obertes els dies 9 i 10 d'abril, podeu consultar la informació que es va donar als documents adjunts.