Simbol Int Bonanova

Repte: Atenció a l'Usuari. (Auditori)

Atenció a l'usuari Auditori
Laboratori clínic i biomèdic (LB1) Aconseguir una millora de la informació que se li proporciona al pacient a l’hora de recollir les mostres
Documentació i administració sanitària (DS4) Millorar l'atenció al pacient a l'àrea d'urgències, implicant als diferents professionals administratius.
Documentació i administració sanitària (DS5) Establir els criteris per a la creació d'una base de dades adaptada a les necessitats de diferents centres sanitaris que permeti accedir a la informació de forma ràpida, senzilla i amb el menor nombre d'errors.
Imatge per al diagnòstic i medicina nuclear (ID19b) Com aconseguir que hi hagi més humanització en el servei d'ID?
Imatge per al diagnòstic i medicina nuclear (ID32a) Com donar suport al pacient aportant-li la informació necessària i transmetre seguretat durant la seva estada al servei?
Imatge per al diagnòstic i medicina nuclear (ID33b) Com preservar al màxim la intimitat del pacient al servei d'Imatge per al Diagnòstic?
Imatge per al diagnòstic i medicina nuclear (ID00b) Com millorar la informació que rep el pacient de la prova a realitzar-se?
Radioteràpia i dosimetria  (RT1) Com millorar el coneixement del tractament i el servei de Radioteràpia per part dels pacients i la població en general?
Radioteràpia i dosimetria  (RT2) Com millorar l’ informació que rep el pacient al servei de RT?
Radioteràpia i dosimetria (RT3) Com millorar l'acondicionamient de la sala de espera en un servei de RT, per a que sigui més confortable per a pacients i familiars?
Premi a la innovació

Erasmus

Facebook

Twitter

flickr

instgram

You Tube

Antics alumnes

Recomana'ns

ISO 9001