Simbol Int Bonanova

XXVI Curs de Tècnica Histopatològica

Els laboratoris d'anatomia patològica i citologia van incorporant  a la pràctica diària noves tecnologies i noves metodologies de treball que fan que sigui imprescindible que els tècnics actualitzin conceptes i procediments en els diferents àmbits de la patològica. L’objectiu del curs és mantenir en constant actualització i reciclatge als professionals dels laboratoris de patologia dels hospitals i centres privats.

L'Institut té col·laboracions amb empreses on es realitza la formació en centres de treball la qual cosa ens permet conèixer les necessitats formatives i d’actualització dels laboratoris, que després traslladem al contingut del temari. Fruit també d'aquesta col·laboració, el curs sempre ha sigut  un punt de trobada pels tècnics i professionals de la Patologia, on a més d’aprendre i actualitzar coneixements amb les diferents ponències, els tècnics poguessin compartir un espai de diàleg i intercanvi d’experiències. Per tal d’avançar en aquest aspecte, a més de l'espai dedicat a les comunicacions orals, aquesta edició s'ha designat un comitè científic per fer partícips de l'elaboració del programa a diferents serveis de patologia, de manera que sigui, encara més, un lloc de col·laboració, fet pels i per als professionals del sector i del nostre entorn.

 • Dirigit a:

  Tècnics d´Anatomia Patològica i Citologia interessats a adquirir i actualitzar  coneixements sobre les diferents branques de la professió.

  Estudiants  i docents en l’àmbit de l’anatomia patològica i citologia, que vulguin adquirir i actualitzar coneixements sobre les diferents branques del laboratori de patologia.

 • Dates de la preinscripció:

  Del 23/03/2017 al 20/04/2017

 • Més informació:

  Inscripció:

  Preinscripció telemàtica. L'alumne quedarà inscrit en el curs una vegada realitzi l'ingrés corresponent mitjançant transferència bancària o ingrés efectiu  (Cal especificar amb claredat: Nom i Cognoms de l'alumne, i curs al qual es matricula)


  Preu del curs:

  60 euros
  40 euros estudiants i centres col·laboradors de l'Institut Bonanova


  Lloc de realització del curs:

  Auditori de l'Institut Bonanova
  Pg. de Circumval·lació 8, 08003 Barcelona.
  Tf 93 254 04 97. Fax. 93 254 05 04
  Adreça de correu electrònic fbonanova@parcdesalutmar.cat

   

  Dates i horari de realització:
  24, 25, 26 i 27 d'abril de 2017
  Horari: de 15.30h a 19.30h 


  Diploma:
  Tots els alumnes que segueixin el curs rebran la titulació corresponent

  Assistència mínima obligatòria del 75%

   

   Pendent d'acreditar pel Consell Català de la Formació Continuada

 • Dates i horari del curs

  Del 24 al 27 d'abril de 2017
  De 15:30h a 19:30h

 • Documentació associada:

Premi a la innovacióISO 9001

Erasmus

You Tube

Agenda 21 BCN

Facebook

flickr

Recomana'ns