Simbol Int Bonanova

Notícies

26 d'octubre de 2013 - Informació general

Des de FETESS ens han fet arribar la informació sobre el curs "Actualización de conocimientos en Normativa académica y profesional del TSS. Competencias y relaciones interprofesionales en los TSS en el sistema sanitario"

El proper dimarts, 19 de novembre de 9:30 h a 13:30 h es realitzarà el curs d'Actualització de coneixements en Normativa acadèmica i professional del Tècnic Superior Sanitari competències i relacions interprofessionals en els TSS en el sistema sanitari.

Es tracta d'un curs gratuït que ofereix la Unió Professional de Tècnics Superiors Sanitaris de Catalunya, per a estudiants i recent titulats.

El principal objectiu, és dotar als recent titulats de les principals normes acadèmiques i professionals relacionades amb l'aplicació directa en l'àmbit acadèmic, professional i laboral també es realitzarà una comparativa acadèmica europea.

Aquesta formació està acreditada pel Consell Català de Formació Continuada Professions Sanitàries i per tot el Sistema Nacional de Salut amb 0,7 crèdits i és vàlida per a les borses de treball dels Hospitals.

Programa:

1 . Un canvi de mentalitat del TSS
2 . Cronologia, legislació TSS
3 . Comparativa acadèmica europea

Podeu consultar tota la informació del curs aquí o bé contactar amb FETESS -Catalunya al telèfon: 931252514.

Si és del vostre interès assistir, només heu d'enviar en un correu electrònic amb el vostre nom, cognoms, telèfon de contacte i justificant del títol de TSS a formació@fetess-catalunya.org.

Premi a la innovació

Erasmus

Facebook

Twitter

flickr

instgram

You Tube

Antics alumnes

Recomana'ns

ISO 9001