Simbol Int Bonanova

Notícies

12 de novembre de 2013 - Informació general

Ponències a les XI Jornada de Qualitat a l'Ensenyament

L'Institut Bonanova participa a les ponències i presentacions realitzades a la XI Jornada de Qualitat a l'Ensenyament.

L'Institut Bonanova fomenta entre el professorat i l'alumnat l'afany per la qualitat i la millora contínua. S'afavoreixen els processos de reflexió i discussió i, per tant, de compromís perquè els canvis i les innovacions siguin fruit de la participació i la coresponsabilitat. En conseqüència, el procés d’innovació és permanent i es trasllada a l'activitat docent i de gestió quotidiana.

Amb aquest objectiu, el passat 14 de novembre durant la XI Jornada de Qualitat a l'Educació que es va celebrar al Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona, la coordinadora dels cicles formatius de grau superior Roser Pagan va participar en la taula rodona "L'ensenyament de qualitat necessita una gestió de qualitat?.

També hi van participar en els grups de treball com a coordinador en el grup dedicat a "La gestió dels indicadors i la presa de decisions en la revisió per la direcció" l'Alberto Sorribas
Coordinador del Projecte de Qualitat i Millora Contínua. I com a participats en el grup "La metodologia de simulació en els cicles formatius de serveis" Cristina Corzo i Marta Sorribas coordinadores de cicles formatius.

Premi a la innovació

Erasmus

Facebook

Twitter

flickr

instgram

You Tube

Antics alumnes

Recomana'ns

ISO 9001