Simbol Int Bonanova

Notícies

13 de juny de 2014 - Informació general

Col·laboració dels alumnes a la jornada ENTER Mental Health sobre la participació dels usuaris per millorar la salut mental

Els proper 16 i 17 de juny es realitzarà la Jornada Enter Mental Health un grup d’alumnes de l’Institut dels cicles d’Auxiliars d’infermeria i d’Atenció a la Dependència han volgut participaran a les jornades com assistents i ajudant en l’organització de les Jornades.
 

L’objectiu d’aquesta conferència és presentar i comparar les estratègies de diferents organitzacions europees que tenen com a finalitat la promoció de la participació dels usuaris en els àmbits de la formació, la investigació i l’assistència en salut mental.
Aquests temes estaran analitzats en el context de ENTER (European Network for Training, Evaluation and Research), entitat amb la missió de promoure i defensar la promoció, formació i atenció en l’àmbit de la salut mental a través de la col•laboració entre països europeus per a la investigació.
La conferència està organitzada per ENTER Mental Health amb la col•laboració de Parc de Salut Mar, Salut Mental Catalunya (SMC) i l’Associació Espanyola de Neuropsiquiatria (AEN).

Premi a la innovació

Erasmus

Facebook

Twitter

flickr

instgram

You Tube

Antics alumnes

Recomana'ns

ISO 9001