Simbol Int Bonanova

Notícies

4 d'octubre de 2014 - Informació general

Una alumna de l'institut guanya el premi al millor crèdit de síntesi a la II Jornada Catalana d'estudiants en Imatge per al Diagnòstic.

El passat dia 24 d’Octubre va tenir lloc la celebració de la II Jornada Catalana d'Estudiants en Imatge per al Diagnòstic organitzades per ACTEDI a l'Hospital de Sant Rafael, de Barcelona. A la jornada i van participar els alumnes 2on del cicle de Imatge per al Diagnòstic de diferents escoles de Catalunya.

En aquesta jornada els professionals de la Imatge per al diagnòstic van explicar als alumnes la seva experiència professional en radioprotecció, RM, TC, MN, RX i ecografia.

Les escoles podien participar presentant el millor treball del crèdit de síntesi del curs anterior.

El treball guanyador va ser pel nostre Institut.

Títol del treball:
"Angiografía Perifèrica" presentat per Esther García Sánchez, que el va realitzar conjuntament amb Elia López Merchante, Margorie Charco Chisaguaeno i José Garcia Rubio. El treball, es va realitzar durant la formació en practiques dels alumnes, a l'Institut d’Imatge per al Diagnòstic(IDI) de l’Hospital Germans Trias de Badalona.


Des de l'Institut felicitem als alumnes i en especial a l’Esther per la seva exposició i també volem agrair al IDI la seva col·laboració en el treball dels alumnes.

També volen fer arribar al nostre agraïment als organitzadors de la Jornada.

Premi a la innovació

Erasmus

Facebook

Twitter

flickr

instgram

You Tube

Antics alumnes

Recomana'ns

ISO 9001