Simbol Int Bonanova

Notícies

10 de desembre de 2014 - Activitats

Agraïment - Posa't la gorra

Gràcies a la col·laboració de tots els alumnes, professors i personal de l'Institut s'han venut 111 gorres i hem recollit 660€.

Des de l’AFANOC us donem les gràcies un any més per participar amb la Campanya “Posa’t la Gorra!”. Sabem que és un esforç per part vostre, però aquest acte de col·laboració és molt important per ajudar-nos a fer difusió de la festa, doncs ens seria impossible arribar acada una de les famílies del vostre centre. Ens veiem el 13 de Desembre!

Moltes gràcies!!!

Us recordem que les gorres permeten l'entrada gratuïta a la Festa que es celebrarà al ZOO el dia 13 de desembre als infants menors de 18 anys que portin la gorra posada, i els adults, també amb gorra, pagaran la meitat del preu de l’entrada.

Recordeu que els diners recollits aniran destinats a millorar la qualitat de vida dels nens i nenes malalts de càncer, per una banda millorant les seves condicions a l'hospital, donant suport psicosocial i per l'altre mantenint la Casa dels Xuklis (una casa d'acollida per les famílies que s'han de desplaçar de les seves localitats per rebre tractament als hospitals de referència).

Aquest any, la festa del "Posa't la gorra!" us convida a entrar al Circ dels Xuklis i conèixer les habilitats més espectaculars dels Xuklis així com gaudir de totes les actuacions i tallers que es realitzaran per tot el Zoo per tota la família.

Aquells que us hagueu quedat sense gorra encara podeu comprar-la per internet a la Botiga de l'AFANOC

El teu suport es necessari, t'hi esperem! 

Premi a la innovació

Erasmus

Facebook

Twitter

flickr

instgram

You Tube

Antics alumnes

Recomana'ns

ISO 9001