Simbol Int Bonanova

Notícies

9 d'abril de 2015 - Seminaris

Seminari de sensibilització amb l'associació d'amputats Sant Jordi

Fa unes setmanes membres de l'Associació d’amputats Sant Jordi es van desplaçar fins al nostre centre per realitzar un taller sobre discapacitat i mobilitat amb alumnes d'Atenció a persones en situació de Dependència.

L'Associació d'Amputats Sant Jordi dedica els seus esforços a l'ajut a persones amputades i a les seves famílies, oferint informació i suport de tipus sociosanitari. L'objectiu principal és ajudar en aquells problemes de integració que tota persona amb discapacitat física troba una vegada comença a assumir l'abast de la seva situació, bé sigui aquesta sobrevinguda o originada des del seu naixement. 

La seva intenció és promoure tot tipus de campanyes de sensibilització entre la ciutadania amb la finalitat de plantejar un debat obert i participatiu entre tots els que formen part del seu col·lectiu, els responsables públics i la societat en general.

Els alumnes van realitzat un seminari on van conèixer els relats de persones afectades i a més han fet pràctiques als entorns de l'institut utilitzant elements d'ajuts tècnics per la mobilització, evidenciant les dificultats en les quals diàriament s'enfronta el seu col·lectiu

Però potser el més interessant de tot va estar comprovar la força i la lliçó de vida que ens van transmetre a partir del seu testimoni. Un agraïment per a ells.

Relacionats

Premi a la innovació

Erasmus

Facebook

Twitter

flickr

instgram

You Tube

Antics alumnes

Recomana'ns

ISO 9001