Simbol Int Bonanova

Notícies

24 d'abril de 2015 - Seminaris

Seminari: Aprenem del pacient

Els alumnes del cicle d'Auxiliar d'Infermeria van realitzar un seminari en qual es va organitzar una taula roda amb pacients experts per conèixer les seves experiències dins de les institucions i aprendre dels seus comentaris. Aquest seminari es realitza conjuntament amb el centre Fòrum i la Fundació Emilia.

Actualment aquests pacients tenen la capacitat d’autoavaluar les seves necessitats tan físiques com a emocionals. És per això que trobem necessaris que els alumnes que actualment estan rebent classes sobre continguts teòrics i psicològics assistencials, rebin inputs no només de professionals, sinó també dels mateixos pacients. Ja que són els que poden explicar quines necessitats tenen en el seu dia a dia, depenent de la seva patologia. Oferint una visió global, vist des de la perspectiva dels usuaris implicats en un procés assistencial.

L'activitat es va difondre per twitter on es va crear una aula Aula_AprencdPacients (@Aprencdpacients) on es va publicar les activitats realitzades amb el hastag #aprencdeSalutMental

També podeu veure les fotos de l'activitat: 

https://www.flickr.com/photos/institutbonanova/sets/72157652379677018

Premi a la innovació

Erasmus

Facebook

Twitter

flickr

instgram

You Tube

Antics alumnes

Recomana'ns

ISO 9001