Simbol Int Bonanova

Notícies

9 de juliol de 2015 - Premis

Cloenda del curs acadèmic 2014 - 2015: Fotografies i resum de l'acte

El passat 26 de juny es va celebrar la cloenda de curs 2014-2015 a l'auditori de l'Institut, en la que vam acomiadar els alumnes que acabaven el cicle formatiu al juny. 

El passat 26 de juny es va celebrar la cloenda de curs 2014-2015 a l'auditori de l'Institut, en la que vam acomiadar els alumnes que acabaven el cicle formatiu al juny.

Va ser un acte molt emotiu on es van cridar els alumnes d'últim curs per cicles i se'ls va fer una foto de grup, com a record de l'acte. Les fotos es poden descarregar de l'enllaç annex.

També en representació de cada Cicle els alumnes, Martina Esteve del CFGM Atenció a Persones en situació de Dependència, Daniel López del CFGS Anatomia Patològica i Citologia, Míriam Vegas i Raquel Salas del CFGS Imatge per al Diagnòstic, Gerard Palanques del CFGS Laboratori de Diagnòstic Clínic, Marta Pascuet del CFGS Radioteràpia van fer un petit parlament de l'experiència viscuda a l'Institut Bonanova, van ser parlaments molt emotius on cadascú a la seva manera ens va parlar del pas per l'Institut, de noves experiències i de la relació amb els seus companys.

Enguany hem pogut tornar a lliurar una Matricules d'Honor a quatre alumnes de l'Institut que han aprovat tot el curs amb excel·lent:

Sr. Xavier Garrido Mesa. CFGS Radioteràpia

Sr. Jordi Vergés Sanjaime. CFGS laboratori de Diagnòstic Clínic

Sra. Núria Jiménez Riuz. CFGS Imatge per al Diagnòstic

Sra. Laura Zuñiga Ramírez. FCGS Imatge per al Diagnòstic
 

També vam lliurar els Premis de Crèdit de Síntesi i de final de curs, en els que per decisió de la junta de professors es premia als millors crèdits de síntesi o al millor alumne:

  • Cicle Formatiu de Grau Mitjà - Atenció a Persones en Situació de Dependència:

Premi al millor crèdit de Síntesi i trajectòria personal al llarg del cicle al Sra. Marisol Salazar Cortés.

  • Cicle Formatiu de Grau Superior en Radioteràpia:

premi de fi de curs, al millor treball del crèdit de Síntesi, a Sra. Desirée Vigo Conde.

Pel Treball:
"Radioteràpia en càncer de mama. Irradiació intraoperatoria”. Realitzat a l’empresa: Hospital Clínic – Servei de Radioteràpia. Sr. Jordi Solà, Supervisor de Radioteràpia.

  • Cicle Formatiu de Grau Superior en Anatomia Patològica i Citologia:

A: Sra. Cristina Vázquez Sánchez. 

Pel Treball
"Tumores de origen desconocido. El papel de la inmunohistoquímica”. Realitzat al Servei d’Anatomia Patològica de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol

  • Cicle Formatiu de Grau Superior en Laboratori de Diagnòstic Clínic:

premi de fi de curs, al millor treball del crèdit de Síntesi, a la
Sra. Jennifer Segura Guerrero.

Pel Projecte:
"Criopreservació de Neutròfils”, Realitzat en la Fundació Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, a l'Institut d’Investigacions Biomèdiques, en el grup d’immunologia experimental, Dra. Sílvia Vidal.

  • Cicle Formatiu de Grau Superior en Imatge per al Diagnòstic premis de fi de curs, al millor treball del crèdit de Síntesi,

A: Sra. Mireia Duran Jorda.
Sra. Monica Gil Gené.
Sra. Núria Jiménez Ruiz
Sra. Sara Maresma Aguilar
Sra. Maria Sánchez Roces

Pel Treball
"TC Vertebroplastia”. Realitzat a l’empresa: UDIAT Centre de Diagnòstic – Parc Taulí, Dr. Martin Zauner i Sr. Xavier Pons.

A: Sra. Claudia Corpas Hebenstreit
Sra. Ariadna García Cervera
Sr. Irene Gómez Pla
Sra. Yaiza Lama Rayo
Sra. Raquel Salas López

Per al Treball
"Estudio RM craneal por sueño natural”. Institut de Diagnòstic per la Imatge – Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, Dr. Munuera, Cap de Servei de l’IDI Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.


Mencions especials:


Menció especial al crèdit de Síntesi del cicle formatiu de Grau Superior de Radioteràpia, realitzat per l’alumna:

Isabel Lorenzo Villanueva

per l’excel·lent avaluació 19 sobre 20, obtinguda en la prova de competències realitzada al Centre Claudius Regaud de Toulouse.

Menció especial al Crèdit de Síntesi del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Anatomia Patològica i Citologia, realitzat per l’alumna:

Ángela Martínez de la Torre,

Pel Crèdit de Síntesi:

“El trasplante cardíaco en el servicio de Anatomía Patológica. Técnicas de rutina de biopsias endomiocárdicas en pacientes trasplantados de corazón.”

En l'enllaç següent podeu veure les fotografies de l'acte: 
 

Premi a la innovació

Erasmus

Facebook

Twitter

flickr

instgram

You Tube

Antics alumnes

Recomana'ns

ISO 9001