Simbol Int Bonanova

Notícies

23 de setembre de 2015 - Informació general

Presentem un pòster al Congrés Europeu HPSN sobre Simulació Mèdica.

Els passats dies 17, 18 i 19 de setembre dues companyes de l'Institut Bonanova, Marian Chavarria i Mònica Negredo, van a estar a Madrid al congrés europeu HPSN sobre Simulació Mèdica. Allà van presentar un pòster per explicar el projecte de simulació multidiscipliar dut a terme a les nostres instal·lacions junt amb l'Escola Superior d'Infermeria del Mar i els estudis de medicina UAB-UPF el passat mes de juny.

Amb aquest projecte s'ha utilitzat la metodologia de simulació clínica multidisciplinària per a l'aprenentatge i avaluació de competències tècniques i no tècniques (presa de decisions i treball en equip) en estudiants de l'àmbit sanitari de diferents perfils professionals: medicina, infermeria i auxiliars d'infermeria.

Aquesta experiència ens ha permès dissenyar i implementar una guia metodològica transferible a altres entorns d'aprenentatge i representen un impuls en la innovació metodològica i educativa en els ensenyaments, així com un pas cap a la promoció d'un model integrat de formació en ciències de la salut, ja que s'aporta a l'entorn simulat l'experiència del treball multidisciplinari que es dóna en els entorns reals

Premi a la innovació

Erasmus

Facebook

Twitter

flickr

instgram

You Tube

Antics alumnes

Recomana'ns

ISO 9001