Simbol Int Bonanova

Notícies

01 de desembre de 2015 - Informació general

ACTEDI atorga a tres alumnes de l'Institut Bonanova el premi al millor crèdit de síntesi durant la III Jornada Catalana d'Estudiants d'Imatge per al Diagnòstic

Per tercer any ACTEDI ha organitzat la Jornada Catalana d'Estudiants convocant a les escoles de Catalunya que imparteixen el cicle d'Imatge per al Diagnòstic.

Durant aquesta jornada ACTEDI convoca el Premi al millor treball de síntesi de l'any, en el qual les diferents escoles presenten el millor treball de síntesi. Aquest any el premi ha estat atorgat a tres alumnes de l'Institut Bonanova amb el treball:

Estudi RM per somni natural, de Yaiza Lama Rayo, Irene Gómez Pla i Raquel Salas López,, de l'Institut Bonanova.

A les jornades hi ha assistit 120 alumnes de diferents centres als quals se'ls ha donat a conèixer la situació de cadascuna de les diferents modalitats dins de cada àrea, com són la Radiologia convencional, Tomografia Computeritzada, Ressonància Magnètica, Ecografia, Medicina Nuclear, etc.

Les ponències les han realitzat professionals en actiu de reconegut prestigi dins de la seva modalitat i han mostrat als alumnes la raó per la qual van triar cada modalitat, les opcions professionals, el present i el futur de cadascuna d'elles, així com les tasques que podran realitzar.

Volem felicitar a l'Hospital Sant Rafael, al Dr. Calvo, Sra. Sonia Medina i a ACTEDI per l'acolliment d'aquesta jornada, i pel treball organitzatiu tan brillant.

Premi a la innovació

Erasmus

Facebook

Twitter

flickr

instgram

You Tube

Antics alumnes

Recomana'ns

ISO 9001