Simbol Int Bonanova

Notícies

11 de desembre de 2015 - Informació general

Un projecte liderat pel Servei d’Atenció al Ciutadà del PSMAR i l’Institut Bonanova, guardonat amb el premi al millor pòster en el X Simposio de la Sociedad Española de Atención al Usuario de la Sanidad (SEAUS)

Un projecte liderat pel Servei d’Atenció al Ciutadà del PSMAR i l’Institut Bonanova, realitzat en col·laboració amb l’Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions (INAD) i l’Associació EMILIA Barcelona de pacients experts en Salut Mental, guardonat amb el premi al millor pòster en el X Simposio de la Sociedad Española de Atención al Usuario de la Sanidad (SEAUS), celebrat a Toledo els dies 26 i 27 de novembre de 2015.

Aprenent del pacient: un projecte educatiu, es va desenvolupar com a pla pilot el mes de maig de 2015 i hi van participar: Montse. Soro, Mónica Negredo, Carme Masferrer, Sílvia Rosado, Alba. Fernández, Pep. Renom, Paz Flores i Maribel Pérez.

La iniciativa va sorgir de la necessitat de posar en contacte directe els alumnes de TCAI amb professionals i pacients experts en diferents àmbits específics de la salut. Els objectius establerts per aquesta experiència van ser:
• sensibilitzar els estudiant vers les persones que pateixen una malaltia,
• capacitar els estudiants per entendre l’impacte de la malaltia en la vida de les persones i en els sistemes de salut, especialment si és tracta d’una patologia crònica
• donar una visió global de la malaltia des de les diferents perspectives dels actors implicats en el procés.

Donat els bons resultats de l’activitat formativa, ja està planificada la seva continuïtat en aquest curs 2015-2016,

 

Premi a la innovació

Erasmus

Facebook

Twitter

flickr

instgram

You Tube

Antics alumnes

Recomana'ns

ISO 9001