Simbol Int Bonanova

Notícies

8 de febrer de 2016 - Informació general

L'institut Bonanova ha estat seleccionat per obtenir l'ajut de la 5a edició del Pla de mesures Innovació a l’FP que otorga la Fundació BCN FP.

El projecte "Clínica odontologia, simulem per aprendre" que ha estat seleccionat a la convocatòria i és objecte d'una dotació econòmica per poder desenvolupar-lo.

El Pla de mesures Innovació a l'FP té com a objectiu donar suport a projectes i mesures impulsades des dels centres d'FP de Barcelona, que constatin innovació pel que fa a la metodologia proposada, aportin valor afegit i una millora constatable de la qualitat relacionada amb els aprenentatges adquirits, facilitant l'adquisició de competències professional.

En aquest àmbit l'Institut Bonanova amb l'objectiu de potenciar la innovació al nostre centre, amb la finalitat de millorar les eines dels cicles de formació professional, va presentar el projecte, "Clínica odontologia, simulem per aprendre".

L'objectiu d'aquest projecte és crear una aula tècnica d'aprenentatge per poder desenvolupar, dins del crèdit de “tècniques d'ajuda odontològica i estomatològica”, la simulació clínica, com a metodologia que permet valorar el grau d'adquisició de competències professionals, personals i socials de l’alumne dins de l'àmbit laboral.

La simulació clínica com a metodologia d’aprenentatge possibilita la consecució de les competències clau i professionals dels estudiants. Aquests adquireixen confiança, seguretat i, en conseqüència, millora de les seves competències tècniques i no tècniques a partir de la resolució d’un cas clínic que els professors analitzen i avaluen.

Així doncs l'Institut treballarà aquest any per posar en marxa aquest projecte.

Premi a la innovació

Erasmus

Facebook

Twitter

flickr

instgram

You Tube

Antics alumnes

Recomana'ns

ISO 9001