Simbol Int Bonanova

Notícies

29 d'abril de 2016 - Informació general

Reconeixement per la participació a les convocatòries del pla de mesures innovació a la FP de la Fundació BCN fp

Aquest dimecres 27 d'abril, la Fundació BCN Formació Professional ha realitzat un acte per reconèixer tots els centres que hem participat en el Pla de mesures Innovació a l'FP.

El nostre centre ha estat present a les cinc convocatòries amb diferents projectes i actualment treballem en el projecte "Clínica odontologia, simulem per aprendre".

L'objectiu d'aquest projecte és crear una aula tècnica d'aprenentatge per poder desenvolupar, dins del crèdit de "tècniques d'ajuda odontològica i estomatològica", la simulació clínica, com a metodologia que permet valorar el grau d'adquisició de competències professionals, personals i socials de l'alumne dins de l'àmbit laboral.

La simulació clínica com a metodologia d'aprenentatge possibilita la consecució de les competències clau i professionals dels estudiants. Aquests adquireixen confiança, seguretat i, en conseqüència, millora de les seves competències tècniques i no tècniques a partir de la resolució d'un cas clínic que els professors analitzen i avaluen.

Premi a la innovació

Erasmus

Facebook

Twitter

flickr

instgram

You Tube

Antics alumnes

Recomana'ns

ISO 9001