Simbol Int Bonanova

Notícies

19 de maig de 2016 - Relacions Internacionals

Docents de l'Institut realitzen una visita de treball a Erfurt (Alemanya)

Roser Pagan i Maria Lorente, docents de l'Institut Bonanova han realitzat una visita de treball amb el programa Erasmus a Alemanya, concretament a Erfurt, la visita ha estat coordinada per l'Europa Service Mittelthüringen (ESM).

Durant l'estada han visitat el Marie-Elise-Kayser-Schule Erfurt (MEKS), un centre de formació professional on realitzen formació en sanitat i benestar, allà han pogut conèixer el seu funcionament, visitar les seves instal·lacions, i compartir coneixement respecte a l'organització i la metodologia de treball i d'avaluació dels seus alumnes.

A més han visitat els centres hospitalaris HELIOS Klinikum Erfurt, que es tracta d'un centre hospitalari que inclou les especialitats d'imatge diagnòstica, radiologia intervencionista, neuroradiologia i radioteràpia i l'Hospital Katholische Krankenhaus on han pogut establir contacte amb diversos professionals del centre i i iniciar aliances per futurs projectes de mobilitat.

També han realitzat una visita al HELIOS Klinikum Erfurt Institut für Pathologie, on han realitzat una visita amb el personal de laboratori i d'anatomia patològica i han establert contacte amb la responsable de la Formació Professional. La visita ha estat molt profitosa i esperem poder continuar mantenint contactes amb les institucions que ens han acollit.

 

Premi a la innovació

Erasmus

Facebook

Twitter

flickr

instgram

You Tube

Antics alumnes

Recomana'ns

ISO 9001