Simbol Int Bonanova

Notícies

6 de juny de 2016 - Preinscripció

Cicles formatius de Grau Mitjà: Publicació de les llistes de sol·licituds amb la puntuació provisional

Avui es publiquen els llistats de sol·licituds per a cicles formatius de grau mitjà de formació professional amb el barem provisional obtingut i el número assignat per al sorteig d’ordenació de les sol·licituds en cas d’empat, que es farà el dia 15 de juny. Si escau, disposeu de tres dies per presentar la reclamació sobre el barem al centre demanat en primera opció ( del 7 al 9 de juny).

Si en la sol·licitud de preinscripció heu especificat una adreça de correu electrònic, rebreu un missatge amb el codi de la sol·licitud. Aquest codi, juntament amb el document d'identificació (DNI/NIE/passaport) del primer tutor o tutora, permet consultar els resultats del procés per Internet. El missatge s'envia quan la consulta de les llistes està disponible. En el cas que no el rebeu, es recomana que comproveu que no ha quedat identificat com a correu brossa pel vostre servidor.

També publiquem al taulell d'anuncis de l'Institut les llistes de les sol·licituds ordenades alfabèticament amb la puntuació que ha rebut cada una en aplicar-hi el barem associat als criteris de prioritat.

Durant el termini de reclamacions, si la vostra sol·licitud no s'ha puntuat correctament o hi ha alguna errada en les dades, podeu presentar una reclamació al mateix centre.

Segons la llei de protecció de dades no podem donar dades personals per telèfon.

Premi a la innovació

Erasmus

Facebook

Twitter

flickr

instgram

You Tube

Antics alumnes

Recomana'ns

ISO 9001