Simbol Int Bonanova

Notícies

10 de juny de 2016 - Preinscripció

Cicles formatius de Grau Superior: Publicació de les llistes de sol·licituds amb la puntuació provisional

Avui es publiquen els llistats de sol·licituds de preinscripció per a cicles formatius de grau superior de formació professional amb el barem provisional obtingut per a cadascuna i el número assignat per al sorteig d’ordenació de les sol·licituds en cas d’empat, que es durà a terme el dia 21 de juny. Si escau, disposeu de tres dies per presentar la reclamació sobre el barem al centre demanat en primera opció (del 13 al 15 de juny).

Si en la sol·licitud de preinscripció heu especificat una adreça de correu electrònic, rebreu un missatge amb el codi de la sol·licitud. Aquest codi, juntament amb el document d'identificació (DNI/NIE/passaport) del primer tutor o tutora, permet consultar els resultats del procés per Internet. El missatge s'envia quan la consulta de les llistes està disponible. En el cas que no el rebeu, es recomana que comproveu que no ha quedat identificat com a correu brossa pel vostre servidor

(En el cas que hàgiu realitzat la sol·licitud per internet podeu trobar el codi al resguard de la preinscripció, es tracta del número que trobeu a dalt a la dreta que comença per PRE16-XXXX)

També publiquem al taulell d'anuncis de l'Institut les llistes de les sol·licituds ordenades alfabèticament amb la puntuació que ha rebut cada una en aplicar-hi el barem associat als criteris de prioritat.

Durant el termini de reclamacions, si la vostra sol·licitud no s'ha puntuat correctament o hi ha alguna errada en les dades, podeu presentar una reclamació al mateix centre.

Segons la llei de protecció de dades no podem donar dades personals per telèfon.

Premi a la innovació

Erasmus

Facebook

Twitter

flickr

instgram

You Tube

Antics alumnes

Recomana'ns

ISO 9001