Simbol Int Bonanova

Notícies

24 d'abril de 2012 - Activitats

Els alumnes del cicle d'Imatge per al Diagnòstic assisteixen al "3er Congreso Nacional de Técnicos Superiores en Imagen para el Diagnóstico".

El dia 6 de Febrer es va realitzar a Barcelona el "3er Congreso Nacional de Técnicos Superiores en Imagen para el Diagnóstico".  En el que hi van participar i assistir els alumnes del cicle del Institut.

Durant el transcurs del congrés es van tractar diversos temes que van anar des de la Ressonància Magnètica a la Tomografia Computeritzada, la Ecografia i la Radiologia Convencional. També es van presentar pòsters i comunicacions lliures.

Les alumnes Yuliya Lisina i Patrícia Moreno de 2on curs d'imatge per al diagnòstic van realitzar la comunicació "Preferencias y satisfación profesional del técnico radiologo en Cataluña". Volem felicitar a les alumnes per el seu treball,  i a la Yuliya per la seva exposició que resultà molt interessant per als assistents al congrés. 

L'Institut Bonanova vol agrair a Actedi i al comitè científic del congrés la seva invitació i en especial a Xavier Tomàs professor de l'Institut per recolzar i donar l'oportunitat als nostres alumnes de poder participar en un congrés, en el que cal destacar la bona organització i la gran qualitat.

La Fundació Bonanova ha finançat la participació d'un alumne al congrés.

Rosa Dorca
Coordinadora del Cicle d'Imatge per al Diagnòstic

Relacionats

Premi a la innovació

Erasmus

Facebook

Twitter

flickr

instgram

You Tube

Antics alumnes

Recomana'ns

ISO 9001