Simbol Int Bonanova

Notícies

19 de desembre de 2017 - Informació general

Posa't la gorra

Gràcies a la col·laboració de tots els alumnes, professors i personal de l'Institut s'han venut 152 gorres i hem recollit 1064 € més 64 euros de donatius. 

Des de l’AFANOC us donem les gràcies un any més per participar amb la Campanya “Posa’t la Gorra!”. Sabem que és un esforç per part vostre, però aquest acte de col·laboració és molt important per ajudar-nos a fer difusió, doncs ens seria impossible arribar acada una de les famílies del vostre centre.

Enguany ha estat dissenyada per DESIGUAL, una empresa tèxtil multinacional, amb seu a Barcelona que ha creat un disseny alegre i colorit, exclusiu.

Inspirant-nos en nom de la marca, reivindiquem la igualtat dels drets dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies. Per la igualtat davant les lleis que ajuden als pares i mares i per la igualtat dels infants i adolescents amb càncer.

PERQUÈ TANT ELLS COM LES SEVES FAMÍLIES, NO SÓN DIFERENTS DE LES ALTRES I QUAN ENS POSEM LA GORRA SOM IGUALS ALS SEUS ULLS

Recordeu que els diners recollits aniran destinats a millorar la qualitat de vida dels nens i nenes malalts de càncer, per una banda millorant les seves condicions a l'hospital, donant suport psicosocial i per l'altre mantenint la Casa dels Xuklis (una casa d'acollida per les famílies que s'han de desplaçar de les seves localitats per rebre tractament als hospitals de referència).

Aquells que us hagueu quedat sense gorra encara podeu comprar-la per internet a la Botiga de l'AFANOC

El teu suport es necessari! 

Premi a la innovació

Erasmus

Facebook

Twitter

flickr

instgram

You Tube

Antics alumnes

Recomana'ns

ISO 9001