Simbol Int Bonanova

Notícies

6 de febrer de 2017 - Informació general

Nova simulació multidisciplinar dins el grup de treball "APRENEM JUNTS PER TREBALLAR JUNTS

El passat divendres 3 de febrer es va dur a terme una nova simulació multidisciplinar dins el grup de treball "APRENEM JUNTS PER TREBALLAR JUNTS" amb alumnat del nostre institut d'Auxiliars Infermeria i alumnat de Medicina UAB-UPF i Grau d'infermeria ESIM.

Com a centre innovador en FP, pretenem implementar nous mètodes d'aprenentatge que facilitin l'adquisició i el desenvolupament de les competències clau i professionals dels estudiants en un entorn simulat, on la seguretat del pacient no es posi en risc però sí que hi hagi un aprenentatge significatiu per part de l'alumnat.

Aquesta metodologia s'ha incorporat a l'itinerari curricular dels cicles de: Auxiliar d'Infermeria, Anatomia patològica i Citodiagnòstic i Documentació i administració sanitària. Poc a poc s'anirà incorporant a la resta dels cicles de l'institut.

L'experiència ha estat valorada molt positivament, oferint una bona oportunitat d'aprenentatge de les competències tècniques i no tècniques a tot l'alumnat implicat i el professorat.

Premi a la innovació

Erasmus

Facebook

Twitter

flickr

instgram

You Tube

Antics alumnes

Recomana'ns

ISO 9001