Simbol Int Bonanova

Notícies

2 de març de 2017 - Informació general

Tallers sobre el consum de l'Alcohol amb Fundació Alcohol i Societat

La setmana passada la Fundació Alcohol i Societat va col·laborar amb l'Institut Bonanova realitzar tallers per als alumnes. Des de l'Institut Bonanova hem volgut col·laborar amb ells per donar eines als nostres alumnes, futurs professionals de l'àmbit sanitari, per saber tractar a usuaris i famílies que tinguin un problema d'abús amb el consum d'alcohol.

La Fundació Alcohol i Societat, des de la seva creació l'any 2000, té com a principal objectiu lluitar contra el consum d'alcohol en els col·lectius de risc (menors, conductors, dones embarassades...) sempre des d'un punt de vista realista.

Aquests tallers tenen una primera part teòrica, on es dóna a conèixer quina és la realitat sobre el consum de begudes alcohòliques a la nostra societat i els efectes físics i psicològics que tenen, i una segona part, on s'utilitza el rol-playing, representant situacions en què els nostres alumnes han d'atendre a un usuari, i als seus familiars, amb problemes d'abús d'alcohol.

S'han fet reflexions als alumnes i se'ls han donat eines per enfrontar-se la situació i així poder realitzar correctament la seva feina. Els alumnes han rebut molt bé aquesta activitat que els han aportat aprenentatges útils que podran posar en pràctica en el seu l'àmbit professional".

Premi a la innovació

Erasmus

Facebook

Twitter

flickr

instgram

You Tube

Antics alumnes

Recomana'ns

ISO 9001