Simbol Int Bonanova

Notícies

27 de març de 2017 - Informació general

El programa "Generació Digital" de TV3 emet un reportatge sobre el Grup de treball en simulació multidisciplinar del Campus Mar, en el que participa el nostre institut.

Amb el lema "Aprenem junt per treballar junts", un grup de docents de l'Institut Bonanova, de l'Hospital del Mar, de l'Escola Superior d'infermeria del Mar i dels estudis de medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona i de la Universitat Pompeu Fabra, l'any 2014 van començar a treballar units amb voluntat de millorar, transformar i innovar en metodologies facilitadores de l'aprenentatge.

L'objectiu del grup va ser la d'unir esforços i coneixements per fer diverses experiències de simulació multidisciplinar al llarg de l'any, on els alumnes han de posar en pràctica els seus coneixements i competències en un entorn molt semblant al real i amb un cas clínic que han de resoldre. D'aquesta forma els alumnes no només aprenen sinó que també se'ls pot avaluar des d'un punt de vista competencial.
 

Aquest curs, els alumnes de les tres institucions ja han realitzat dues jornades de simulació multidisciplinar i tots ells la van valorar molt positivament i ens van animar a seguir en aquesta línia.


Aquest reportatge ens ha donant la possibilitat de projectar aquesta experiència innovadora a l'exterior, reafirmant-nos en el pensament que el treball entre les institucions docents del Parc de Salut Mar és positiu tant pels professionals i pels alumnes.

Programa Generació Digital, del min 14:25 al 18.

Premi a la innovació

Erasmus

Facebook

Twitter

flickr

instgram

You Tube

Antics alumnes

Recomana'ns

ISO 9001