Simbol Int Bonanova

Notícies

5 d'abril de 2017 - Informació general

Marian Chavarria, directora de l'Institut, Premi del Consell Català de Formació Professional. Premis a la trajectòria individual desenvolupada en el camp de la Formació Professional

La consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz, i la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, van presidir dilluns 3 d'abril el lliurament dels tercers Premis del Consell Català de Formació Professional. El president del Consell, Jordi Ficapal, va acompanyar les conselleres durant l'entrega dels guardons, que van tenir lloc al Palau de la Generalitat.

Aquest premi és el reconeixement a la carrera professional de Marian Chavarría, valora i fomenta les tasques individuals desenvolupades en aquest àmbit, pel seu significat, valor, dedicació, exemplaritat, així com per l'adequació a les necessitats del mercat laboral, docència, aprenentatge, innovació, gestió, elaboració de metodologies i materials, entre altres.

Enguany els premis han reconegut la trajectòria d'Antoni Miquel i Felip, Francesc Ranchal i Collado, Gaspar Espuña Berga, Juan Pedro González Blázquez, María Ángeles Chavarría Lorente i Teresa Coll i Cambras. Aquests sis premiats han col•laborat en l'impuls d'iniciatives d'èxit i innovadores en àmbits com la pedagogia, la gestió, l'assessorament, la qualitat, l'adequació a les necessitats del mercat de treball i la cooperació entre centres de formació i empreses, entre d'altres.

Moltes Felicitats Marian pel teu esforç, lideratge, dedicació, i per inspirar-nos dia rere dia amb la teva força, perseverança i passió pel nostre treball.

Volem fer extensiu aquesta felicitació als altres guardonats.

Premi a la innovació

Erasmus

Facebook

Twitter

flickr

instgram

You Tube

Antics alumnes

Recomana'ns

ISO 9001