Simbol Int Bonanova

Notícies

Relacions Internacionals

Aquest any els alumnes dels CFGS han realitzat estades ERASMUS a Porto, Nàpols i Luxemburg

Els 6 alumnes de Grau Superior que aquest any han estat beneficiaris d'una beca Erasmus estan realitzant les seves pràctiques a Europa. Aquests realitzen una estada de dos mesos, en la que fan pràctiques a diferents centres hospitalaris d'àmbit europeu.
Dues alumnes del Cicle d'Anatomia Patològica i citodiagnòstic han anat troben a Nàpols, a la Università degli Studi Napoli Federico II. Un alumne del Cicle de Laboratori clínic i biomèdic, també es troba a la mateixa universitat en el departament de recerca.
Una alumna del cicle d'Anatomia Patològica i citodiagnòstic, ha estat a Luxemburg, concretament a Laboratoire national de santé. I finalment dos alumnes del cicle de distribució conjunta d'Imatge per al diagnòstic i medicina nuclear / Radioteràpia i dosimetria es troben a Porto, a l'Instituto Português de Oncologia do Porto Francisco Gentil.

En el seguiment que els estem realitzant, tots ells, destaquen la bona acollida dels centres de pràctiques en la que s'han sentit molt ben atesos i acompanyats.

Aquesta estada els aportarà una experiència professional internacional en què podran millorar les seves competències lingüístiques en diferents idiomes.

Desitgem que hagueu gaudit una estada ben profitosa i esperem que obtingueu una experiència enriquidora de la vostra estada Erasmus..

Relacionats

Premi a la innovació

Erasmus

Facebook

Twitter

flickr

instgram

You Tube

Antics alumnes

Recomana'ns

ISO 9001