Simbol Int Bonanova

Notícies

24 d'octubre de 2017 - Seminaris

Seminari: Història de vida d’una persona en situació de dependència.

L'experiència del pacient a l'aula de 2n del CFGM d'Atenció a persones en situació de dependència.

El passat divendres 20 d’octubre es va desenvolupar un seminari a càrrec del Sr. Angel R. de la Cruz Pérez, a l’aula de segon del Grau Mitjà d’Atenció a persones en situació de dependència, en el marc del mòdul 05, Autonomia personal.

El Sr. de la Cruz va compartir la seva experiència vital com a pacient expert en situació de gran dependència, oferint-nos una visió integral i des de la perspectiva de persona afectada per l’impacte que suposa la pèrdua de l'autonomia.

L'experiència va resultar molt satisfactòria i enriquidora per a les 21 alumnes, participants, que van poder escoltar de la veu del pacient, la seva història personal, la manera particular de viure les seves limitacions funcionals i el procés fins a assolir un nivell d’autonomia suficient i potenciar la seva autodeterminació, per construir un projecte de vida significatiu.

Aquestes iniciatives que integren la visió i la veu dels pacients a les aules, afavoreixen la sensibilització de l’alumnat, la diversificació dels coneixements que inclouen totes les perspectives i l’adquisició de les competències tècniques, personals i socials òptimes.

Premi a la innovació

Erasmus

Facebook

Twitter

flickr

instgram

You Tube

Antics alumnes

Recomana'ns

ISO 9001