Simbol Int Bonanova

Notícies

3 de novembre de 2017 - Informació general

Visita dels alumnes del CFGS d'Imatge per al Diagnòstic i Medicina Nuclear als serveis de Radioteràpia i Imatge per al Diagnòstic i Medicina Nuclear de l'Hospital del MAR

El passat dimarts 31 d'octubre els alumnes del cicle de grau superior d'Imatge per al Diagnòstic i Medicina Nuclear grup A, han realitzat una sortida a l'hospital del mar per conèixer de ben a prop les instal·lacions dels serveis de radioteràpia, imatge per al diagnòstic i medicina nuclear.

Aquesta sortida està emmarcada dins la unitat formativa d'organització sanitària que s'imparteix amb la metodologia d'aprenentatge basat en projectes. Abans de la visita, en el Campus Universitari Mar, els alumnes han pogut gaudir d'una sessió de formació a càrrec de Josep Maria Vinué secretari tècnic del PSMar que ens ha ajudat a conèixer i aprofundir en el sistema sanitari.

L'Institut Bonanova vol agrair l'atenció i tracte rebut per tots els professionals de l'Hospital del Mar, que han participat i col·laborat en aquesta sessió formativa, generant i construint aprenentatges que possibiliten una millora de la competència professional dels nostres alumnes que aviat esdevindran professionals sanitaris.

  

Fundació Bonanova

Erasmus

Agenda 21 BCN

Innovafp

ISO 9001