Simbol Int Bonanova

Notícies

10 de novembre de 2017 - Relacions Internacionals

Les professores Anne Marie Nelissen i Loes Hooijboer de l'escola Nova College a Harlem, Holanda, ens retornen la visita.

Després de la mobilitat que dues professores del nostre centre, Maria Lorente i Maribel Merchan, van fer a Nova College el passat octubre amb una beca Erasmus +, les professores Anne Marie Nelissen i Loes Hooijboer ens retornen la visita. Avui, 10 de novembre les hem tingut entre nosaltres, hem visitat les instal·lacions del nostre institut i hem parlat sobre les possibilitats d'intercanvi d'alumnat, que ens poden beneficiar a ambdós centres.

 


Las profesoras Anne Marie Nelissen y Loes Hooijboer de la escuela Nueva College a Harlem, Holanda, nos devuelven la visita.

Después de la movilidad que dos profesoras de nuestro centro, Maria Lorente y Maribel Merchan, hicieron a Nueva College el pasado octubre con una beca Erasmus +, las profesoras Anne Marie Nelissen y Loes Hooijboer nos devuelven la visita. Hoy, 10 de noviembre las hemos tenido entre nosotros, hemos visitado las instalaciones de nuestro instituto y hemos hablado sobre las posibilidades de intercambio de alumnado, que nos pueden beneficiar a ambos centros.

Fundació Bonanova

Erasmus

Agenda 21 BCN

Innovafp

ISO 9001