Simbol Int Bonanova

Notícies

29 de novembre de 2017 - Informació general

Nova simulació multidisciplinar dins el grup de treball "APRENEM JUNTS PER TREBALLAR JUNTS.

El passat dimecres 22 de novembre es va dur a terme una nova simulació multidisciplinar dins el grup de treball "APRENEM JUNTS PER TREBALLAR JUNTS" amb alumnat del nostre institut d'Auxiliars Infermeria i alumnat de Medicina UAB-UPF i Grau d'infermeria ESIM.

Com a centre innovador en FP, pretenem implementar nous mètodes d'aprenentatge que facilitin l'adquisició i el desenvolupament de les competències clau i professionals dels estudiants en un entorn simulat, on la seguretat del pacient no es posi en risc però sí que hi hagi un aprenentatge significatiu per part de l'alumnat.

Aquesta metodologia s'ha incorporat a l'itinerari curricular dels cicles de: Auxiliar d'Infermeria, Anatomia patològica i Citodiagnòstic i Documentació i administració sanitària. A poc a poc s'anirà incorporant a la resta dels cicles de l'institut.

L'experiència ha estat valorada molt positivament, oferint una bona oportunitat d'aprenentatge de les competències tècniques i no tècniques a tot l'alumnat implicat i el professorat.

Relacionats

Fundació Bonanova

Erasmus

Agenda 21 BCN

Innovafp

ISO 9001