Simbol Int Bonanova

Notícies

11 de desembre de 2017 - Relacions Internacionals

L'alumna Sophie Joos del CFGM de Cures auxiliars d'Infermeria realitza una estada Erasmus a França.

L'alumna del cicle Formatiu d'Auxiliar d'Infermeria Sophie Joos, ha realitzat les seves pràctiques a l'Hospital Universitari de la Creu Roja a Saint-Ettine de la regió dels Rôhne-Alpes. Gràcies a la col·laboració amb l'IRFSS Rhône-Alpes - Institut de formation Croix-Rouge, Sophie ha pogut realitzar un mes de les seves pràctiques hospitalàries a la unitat de cirurgia ginecològica.

Aquesta estada li aporta experiència professional internacional i la millora de la seva competència lingüística en idioma francès.

-----------------------

La alumna del CFGM de Curas Auxiliares de Enfermería Sophie Joos, ha realizado sus prácticas al Hospital Universitario de la Cruz Roja a Saint-Etienne a la región de los Rôhne-Alpes. Gracias a la colaboración con la IRFSS Rhône-Alpes - Instituto de formation Croix-Rouge, Sophie ha podido realizar un mes de sus prácticas hospitalarias a la unidad de cirugía ginecològica.

Esta estancia le aporta experiencia profesional internacional y la mejora de su competencia lingüística en idioma francés.

Més fotos de l'estada

Premi a la innovació

Erasmus

Facebook

Twitter

flickr

instgram

You Tube

Antics alumnes

Recomana'ns

ISO 9001