Simbol Int Bonanova

Notícies

3 de desembre de 2012 - Activitats

Agraïment - Posa't la gorra

Gràcies a la col·laboració de tots els alumnes, professors i personal de l'Institut s'han venut 189 gorres i hem recollit 945€.

Des de l’AFANOC us donem les gràcies un any més per participar amb la Campanya “Posa’t la Gorra!”. Sabem que és un esforç per part vostre, però aquest acte de col·laboració és molt important per ajudar-nos a fer difusió de la festa, doncs ens seria impossible arribar acada una de les famílies del vostre centre. Ens veiem el 15 de Desembre!

Moltes gràcies!!!

Els actors de Polseres Vermelles a la festa de Posa't la Gorra!

Us recordem que les gorres permeten l'entrada gratuïta a la Festa que es celebrarà al ZOO el dia 15 de desembre als infants menors de 18 anys que portin la gorra posada, i els adults, també amb gorra, pagaran la meitat del preu de l’entrada.

Per la festa del Zoo comptarem amb la col·laboració de “Comediants”, “Pallassos sense Fronteres” i Tortell Poltrona, que ens prepararan una festa especial i diferent, on tots entrarem en un gran joc molt divertit!!

Però, ATENCIÓ! Aquest any, comptarem també amb la presència dels actors de POLSERES VERMELLES com a convidats especials!!! I seran entrevistats per la Mònica Terribas, a l'escenari principal de la festa.

Per primera vegada en un mateix escenari es trobaran la realitat i la ficció del càncer infantil.

Aquells que us hagueu quedat sense gorra encara podeu comprar-la per internet a la Botiga de l'AFANOC

Moltes gràcies!!!
Imma Vergés

Fundació Bonanova

Erasmus

Agenda 21 BCN

Innovafp

ISO 9001