Simbol Int Bonanova

Notícies

5 desembre de 2012 - Informació general

El PSMAR amb el Dia Internacional del Voluntariat

Un centenar de persones presten la seva ajuda voluntària als centres del PSMAR durant 400 hores a la setmana

Al 1985 l'Assamblea General de les Nacions Unides va decretar el 5 de desembre com Dia Internacional del Voluntariat (DIV) per al Desenvolupament Econòmic i Social. L'objectiu de la jornada és reconèixer als voluntaris i les organitzacions de voluntariat, així com sensibilitzar sobre la seva tasca. Els centres del PSMAR disposen d’un programa de voluntariat amb més de 15 anys d'història.

Un centenar de persones presten la seva ajuda voluntària als nostres centres durant 400 hores a la setmana. Els voluntaris realitzen tasques d'acompanyament o col·laboren amb les activitats del centre segons les necessitats i el tipus de malalt.

Les entitats que participen en el programa són:

  • Associació Ciutadana anti-sida de Catalunya ACASC.
  • Grup Maria Auxiliadora.
  • Associació AZINNIA.
  • Oncolliga. Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica.
  • Creu Roja.
  • ACFUC- Associació Catalana de Familiars, Usuaris i Col·laboradors de centres geriàtrics.
  • FAS - Fundació Autònoma Solidària.

Aquest mes de novembre s'ha signat un nou conveni de col·laboració amb els Voluntaris d’Amics de la Gent Gran i amb AVES Grup de Dol que prestaran la seva tasca a l'Hospital de l'Esperança. Els Voluntaris d’Amics de la Gent Gran atenen persones ancianes que no se senten prou recoltzades pel seu entorn i necessiten l’ajuda i companyia d’un voluntari que els doni suport. AVES Grup de Dol s'adreça a persones malaltes en situació terminal per pal·liar el sofriment psíquic, emocional i espiritual en el procés de la malaltia, la mort i el dol.

Premi a la innovació

Erasmus

Facebook

Twitter

flickr

instgram

You Tube

Antics alumnes

Recomana'ns

ISO 9001