Simbol Int Bonanova

L’àrea d’orientació per a la trajectòria formativa i professional presta i promou un servei d’orientació, assessorament i reconeixement dels aprenentatges adquirits per la via de l’experiència laboral o activitats social i alhora ofereix a les empreses i als seus treballadors, itineraris formatius de qualitat capitalitzable, que responen a les seves demandes i necessitats.

Destinataris

Persones interessades a aconseguir una acreditació oficial total o parcial i que han adquirit les seves competències professionals en el lloc de treball, mitjançant la pràctica, l'experiència professional i les vies no formals de formació.

Persones interessades a obtenir la diagnosi de les seves possibilitats formatives, de promoció professional i l’itinerari formatiu més adequat per aconseguir l’objectiu de qualificació més idoni amb les diferents opcions formatives.

Empreses que volen rebre assessorament per millorar la qualificació dels seus treballadors i/ o acreditar-los de manera oficial així com rebre opcions formatives de promoció professional

Premi a la innovació

Erasmus

Facebook

Twitter

flickr

instgram

You Tube

Antics alumnes

Recomana'ns

ISO 9001