Simbol Int Bonanova

Presentació

L’Hospital del Mar és un hospital general modern, universitari, actiu, investigador, que atén patologies de complexitat mitjana i alta i que, per la seva llarga història i ampla tradició de servei a la ciutat, batega i creix al mateix temps que ella.

Per la seva localització a la vora del mar, arquitectònicament únic i inundat per la llum mediterrània, l'hospital sembla mimetitzar-se amb la seva població de referència dels districtes de Ciutat Vella i Sant Martí, una població que és excepcionalment heterogènia i multicultural, i treballa per adaptar-se als canvis que aquesta li exigeix.

Professionalment complet, la seva pertinença al Parc de Salut MAR l’ha ensenyat a ser productiu, eficient i a treballar en equip a les diferents xarxes i dispositius sanitaris de la ciutat. Així, ha estat sempre abocat a l’assistència però tenint un vincle permanent amb la investigació, present en l'IMIM. Encara que de dimensions relativament reduïdes, l’Hospital del Mar té una de les produccions científiques més rellevants del país, amb el desenvolupament de projectes que apropen la ciència a l’aplicació diària en la salut de les persones a les qui atén.

L’Hospital del Mar compta amb 400 llits convencionals i 20 llits de crítics, 35 places d’Hospital de Dia, 21 boxes polivalents d’urgències, 69 consultoris, 21 gabinets diagnòstics, 10 quiròfans i 2 sales de parts. Actualment es troba en un procés d’ampliació que duplicarà les seves dimensions i permetrà continuar donant l’adequada cobertura a les necessitats dels barris dels qui és referència, reforçant tant les necessitats de les persones més grans, pensant en l’envelliment de la població en alguns barris, fins a major dotació d’estructures d’urgències, proves diagnòstiques o sales de parts per a les noves necessitats de la població jove que s’ha instal·lat i creix en la seva àrea.

Premi a la innovació

Erasmus

Facebook

Twitter

flickr

instgram

You Tube

Antics alumnes

Recomana'ns

ISO 9001