Simbol Int Bonanova

Projectes d'alumnes

Premis als millors treballs del crèdit de síntesi per als Cicles Formatius de Grau Superior 2017-18. 

  • Anatomia Patològica

Premi de fi de curs, al millor treball del Mòdul de Projecte, a Raquel Gutiérrez Montalbán, Abril Balasch Ambrós, Iris Bernis Gòdia, Dídac Díaz Fragoso, Laia Giralt Torrescasana, Raquel Gutiérrez Montalbán, Francesc Xavier Puig Reyné.

Pel treball:

"Eliminació de les restes de parafina generades durant el procés de tall i refrigeració directa del bloc desbastat”
 

  • Imatge per al Diagnòstic

Premi de fi de curs, al millor treball del Mòdul de Projecte, a Aida Ambros Esteban, Ina Dolidze, Daniel Morlà Pons, Júlia Marquès Espuga, Silvia Roca Moreno, Lilia Katerine Torres Gutama.

Pel treball:

"La sala d’espera ideal: un benefici per a la confortabilitat del pacient i treballador”
 

  • Laboratori de Diagnòstic Clínic

Premi de fi de curs, al millor treball del Mòdul de Projecte, a Lorena Brun Garcia, Alejandro Pérez Rodríguez, Marina Herrera Cañadas,

Pel treball:

"Eina d’adquisició d’errors preanalítics”  

  • Documentació Sanitària

Premi de fi de curs, al millor treball del Mòdul de Projecte, a Angelo Gabriel Arias Magnasco, Hajar El Balaoui, Estela Gutiérrez Ruiz, Juan Ramón Prado Tello, Carlota Sanz Naval, Arantxa Tirado Valero. 

Pel treball: 

"Promover el uso de los CUAP como recurso alternativo a las urgencias hospitalarias con el objetivo de evitar la saturación de pacientes de gravedad leve en los servicios de urgencias hospitalarios”
 

Mencions especials:

En el cicle d’Anatomia Patològica i Citodiagnòstic, l’empresa Roche Diagnostic concedeix un premi a l’alumna que ha obtingut la millor qualificació de la promoció.

Aquest premi consisteix en una matrícula gratuïta al “Curs avançat en immunohistoquímica; optimització i validació tècnica”.

Aquest premi s’atorga a:
Sra. Laia Giralt Torrescasana
 

Premis per a l’aprofitament de la Formació en Centres de Treball i del crèdit de síntesi als Cicles Formatius de Grau Mitjà 2017.

  • Auxiliar d’Infermeria

Ainoa Gómez Troya

Andrés Rodríguez Esteban

Estel Franco Cabestany

Premis per a l’aprofitament de la Formació en Centres de Treball i del crèdit de síntesi als Cicles Formatius de Grau Mitjà 2017. 

  • Atenció Sociosanitària

Premi a la millor trajectòria al llarg del cicle a, Neus Herrera Palau.

Menció especial al treball de Crèdit de Síntesi del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Atenció a persones en situació de dependència, realitzat per l’alumna, Jessica Montenegro Rubio, pel treball, “Habilitats clíniques".

Menció especial al treball de Crèdit de Síntesi del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Atenció a persones en situació de dependència, realitzat per l’alumna, Noelia Garcia Gil, pel treball, “Pla d’Atenció Individualitzat”.

Premi a la innovació

Erasmus

Facebook

Twitter

flickr

instgram

You Tube

Antics alumnes

Recomana'ns

ISO 9001