Qui som?

L'institut Bonanova és un centre públic especialitzat en formació sanitària i sociosanitària amb 40 anys d'experiència en els que hem format més de 4000 alumnes.

Estem vinculats al Consorci Mar Parc de Salut i al Consorci d’educació de Barcelona, formant part dels recursos públics educatius de la ciutat de Barcelona

Formem part del Parc de Salut MAR de Barcelona, el consorci assistencial i de coneixement que agrupa l'Hospital de Mar, l'Hospital de l'Esperança, centres sociosanitaris i de salut mental, l'Institut Bonanova, centres de recerca i els estudis universitaris de ciències de la salut i de la vida adscrits a la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Pompeu Fabra.

40 anys d'experiència, ben integrats al sector de la salut i totalment orientats a l'exercici professional

A l'Institut Bonanova impartim cicles formatius, cursos de Formació continuada, acreditem l'experiència laboral dels professionals i fem cursos a mida per empreses i institucions.

Som un centre de Formació Professional de Sanitària, que es caracteritza per la seva especialització i reconeixement en el sector salut, disposem de professors especialitzats en totes les àrees específiques, enfoquem la formació de l'alumnat en l'exercici professional i la inserció laboral.

Impartim

Consulta la nostra Carta de Serveis

Pla Estratègic 2021-2023

El Pla Estratègic 2021-2023 per a l'Institut Bonanova va dirigit a ser reconeguts com el centre d'excel·lència d'FP integral i referent per la família sanitària, basant el projecte en els nous models d'integració dels subsistemes de la formació professional, treballant conjuntament amb les empreses, altres centres docents i els professionals de la salut, integrant els principis de sostenibilitat en les activitats del centre i responent a les expectatives de l'alumnat.

El pla es basa en el desenvolupament de 3 objectius estratègics:

  1. Consolidar i organitzar el nou model d'Ensenyament-Aprenentatge amb la finalitat de millorar en l'alumnat el desenvolupament del pensament crític, l'aprenentatge autònom i la creativitat i millorar la seva motivació i adaptació al món laboral.
  2. Consolidar l'Institut com centre de referència en la formació en sanitat, basant el projecte en els nous models d'integració dels subsistemes de la formació professional.
  3. Integrar els principis de sostenibilitat en les activitats que desenvolupa l'Institut Bonanova vinculant-les amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).