Qui som?

L'institut Bonanova és un centre públic especialitzat en formació sanitària i sociosanitària amb 40 anys d'experiència en els que hem format més de 4000 alumnes.

Estem vinculats al Consorci Mar Parc de Salut i al Consorci d’educació de Barcelona, formant part dels recursos públics educatius de la ciutat de Barcelona

Formem part del Parc de Salut MAR de Barcelona, el consorci assistencial i de coneixement que agrupa l'Hospital de Mar, l'Hospital de l'Esperança, centres sociosanitaris i de salut mental, l'Institut Bonanova, centres de recerca i els estudis universitaris de ciències de la salut i de la vida adscrits a la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Pompeu Fabra.

40 anys d'experiència, ben integrats al sector de la salut i totalment orientats a l'exercici professional

A l'Institut Bonanova impartim cicles formatius, cursos de Formació continuada, acreditem l'experiència laboral dels professionals i fem cursos a mida per empreses i institucions.

Som un centre de Formació Professional de Sanitària i Sociosanitària, que es caracteritza per la seva especialització i reconeixement en el sector salut, disposem de professors especialitzats en totes les àrees específiques, enfoquem la formació de l'alumnat en l'exercici professional i la inserció laboral.

Impartim

Consulta la nostra Carta de Serveis

Pla Estratègic 2016-2020

El Pla Estratègic 2016-2020 per a l'Institut Bonanova va dirigit a impulsar el centre d'excel·lència d'ensenyament integral i esdevenir referent de la formació professional sanitària i sociosanitària. Per assolir aquests objectius treballem conjuntament amb les empreses i els professionals, impulsem canvis pedagògics, desenvolupem l'equip humà en un model de competències i afavorim la innovació i la transferència de coneixements.

Els punts clau del nostre pla estratègic són:

  1. Diferenciar el model d'ensenyament aprenentatge
  2. Transformar el model de gestió i afavorir el desenvolupament de les persones
  3. Definir el marc de treball col·laboratiu amb les empreses del sector