Sostenibilitat

En l’àmbit de la gestió ambiental l'Institut Bonanova ha adquirit el compromís de treballar per a reduir i prevenir l’impacte ambiental de les nostres activitats i serveis, millorant de forma contínua les pràctiques ambientals que es porten a terme al centre, per això, ha participat en els projectes municipals agenda 21 i escoles sostenibles. En aquest moment està treballant per implantar un sistema de gestió ambiental emmarcat en les normes EMAS (Eco-Management and Audit Scheme)

Mira què fem

Projectes de Sostenibilitat - Contaminació ambiental

L'alumnat del CFGM Tècnic en Cures Auxiliars d'Infermeria de l'Institut Bonanova, durant aquest curs acadèmic han portat a terme un projecte basat en la metodologia d'Aprenentatge Servei, conjuntament amb l'Institut i l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), SIBOC projectes ambientals i amb el suport d'ISGlobal, Generalitat de Catalunya i amb l'orientació del Centre de Recursos Pedagògics del districte. El projecte s'ha portat a terme al districte de Ciutat Vella, concretament en el barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera i la temàtica ha estat Salut Ambiental: contaminació ambiental i acústica. Dins del projecte s'han generat vídeos didàctics i activitats relacionades, dirigides a l'alumnat de centres educatius de primària i secundària. L'objectiu és de conscienciar de la importància de disminuir la contaminació acústica i de l'aire.

Less Contamination: campanya comunicativa per a conscienciar sobre la contaminació atmosfèrica i de residus.

Un grup d’estudiants del cicle formatiu de Tècnic en Cures Auxiliars d’Infermeria dissenya una campanya comunicativa per a conscienciar sobre la contaminació atmosfèrica i de residus. Aquesta iniciativa forma part d’un projecte d’Aprenentatge Servei amb l’ONG Metges del Món.