Inaugurem el curs d'especialització d'FP en Cultius Cel·lulars

Inaugurem el curs d'especialització d'FP en Cultius Cel·lulars que comptarà amb una aula-laboratori d'alt nivell per formar nous titulats amb les tècniques que demanda el sector gràcies a la col·laboració de Laboratoris de Referència de Catalunya.

Avui inaugurem el primer Curs d'Especialització d'FP en Cultius Cel·lulars, estem molt il·lusionats amb l'especialització, ja que aquests estudis permeten que l'alumnat pugui avançar en el seu itinerari formatiu al nostre institut.

Per la jornada d'avui hem pogut comptar amb la presència de Joan Ramon Masclans. Director de docència del Campus Hospital del Mar i cap de Servei de medicina intensiva.

Gemma Verdés. Directora d'Ensenyaments postobligatoris i de règim especial del Consorci d'Educació de Barcelona, Miriam Milan. Subdirectora general d'ordenació de la Formació professional inicial i d'ensenyaments de règim especial del departament d'Educació.

En aquest projecte, podrem comptar amb l'aliança de #LaboratorisdeReferènciadeCatalunya que col·laboraran en el projecte amb una dotació econòmica per equipar el laboratori de cultius cel·lulars i en el que podrem formar als nous titulats en les tècniques que demanda el sector.

Com a ponència inaugural hem pogut comptar amb la Dra. Elena Sancho. Investigadora a l'IRB de Barcelona amb la Conferència "Cultius d'organoids com a eina essencial per l'estudi de malalties".