Formem persones, promocionem professionals

Som un centre públic especialitzat en formació sanitària i sociosanitària amb 40 anys d'experiència en els que hem format més de 4000 alumnes.

Qui som

Estem vinculats al Parc de Salut MAR i al Consorci Educatiu de Barcelona, formant part dels recursos públics educatius de la ciutat de Barcelona

Més informació

Documents d'organització i gestió

A l’àrea de transparència de l’institut, trobareu els documents estratègics de centre, entre altres, que regulen l'organització i funcionament de l'institut. 

Àrea de transparència

Projecte educatiu

El nostre projecte educatiu situa a l'alumnat i el seu procés d'aprenentatge en el centre de tota l'activitat de l'Institut.

Més informació

Política de Qualitat

L'Institut Bonanova ha establert un sistema de qualitat basat en la norma ISO 9001 des de l'any 1998 amb la finalitat de cercar la millora contínua en la qualitat de l'ensenyament i especialment oferir a l'alumnat uns ensenyaments i serveis de qualitat.

Més informació

Sostenibilitat

Hem adquirit el compromís de treballar per a reduir i prevenir els impactes ambientals de les nostres activitats i serveis millorant de forma contínua les pràctiques ambientals que es porten a terme al centre

Més informació

Integrats en un gran Campus Docent i de Salut, disposem de recursos hospitalaris i de recerca compartits