Projectes Institut Hospital del Mar FP Sanitària 

A l’Institut Hospital del Mar FP Sanitària entenem l'ensenyament com una tasca que demana renovar-se, actualitzar-se i innovar constantment per aconseguir els millors resultats. Per això tenim sempre en marxa projectes d'innovació i/o de millora educativa en els que l’alumnat forma part de manera activa. 

 • Comissió de convivència

  La participació de tots els integrants de la comunitat educativa és un punt clau en la vida del nostre centre, ja que considerem que l'Institut és un espai de convivència i aprenentatge que construïm entre tots. Per donar sentit i posar en pràctica aquesta idea volem promoure la participació de l'alumnat, el personal docent i no docent.

  Comissió de convivència

 • El perfil tècnic en les unitats 3D sanitàries

  Aquest projecte liderat per l'Institut Hospital del Mar FP Sanitària vol impulsar la col·laboració entre centres de Formació Professional especialitzats en sanitat i indústria per a acostar a l'alumnat als nous perfils que sorgeixen a partir de l'aparició de les Unitats 3D a les institucions sanitàries i empreses proveïdores.

  Coneix el projecte

 • Eines de realitat augmentada i realitat virtual a anatomia patològica

  Participem en aquest projecte coordinat per l'IES Ramón y Cajal de Múrcia que incorpora la realitat virtual i la realitat augmentada a la sala d’autòpsies, on l'alumnat pot participar en experiències en un entorn interactiu per a la capacitació. 

  Coneix el projecte

 • Aprenentatge Servei d'Educació Digital: L'atenció sanitària telemàtica

  Projecte pioner d'alfabetització digital per facilitar l'ús de les noves tecnologies als usuaris de l’Hospital del Mar. Es vol garantir així l'accés a la telemedicina a aquestes persones i minimitzar la possible bretxa digital provocada per motius d'edat o per determinades situacions de vulnerabilitat social, econòmica o cultural.

  Coneix el projecte

 • Centres formadors del Programa d’Innovació Pedagògica de pràctiques del MUFPS

  L'institut és centre de referència per a l'exercici de les pràctiques dels futurs docents.

  Els objectius específics que es plantegen són els de garantir l'oferta del nostre centre en relació a l'exercici de les pràctiques del MUFPS, innovar i col·laborar entre els centres d'ensenyament secundari i les universitats, reconèixer l'equip professional que participa com a mentor dels estudiants en pràctiques, el seu acompanyament en aquest procés d'aprenentatge i en el coneixement de tots els aspectes de funcionament del centre.