Empresa

Col·laborem activament amb les empreses del sector per oferir formació adaptada als perfils i necessitats de les empreses i per gestionar demandes de feina

Formació en Centres de Treball

L’alumnat realitza una part important de la seva formació realitzant pràctiques laborals als centres hospitalaris més reconeguts. L’alumnat realitza una mitjana de 400 hores de pràctiques laborals.

Saber-ne més

Serveis a l'empresa Demandes de feina

Col·laborem activament amb les empreses del sector per gestionar les demandes de feina.

Utilitza el nostre formulari per a cercar candidats/es per a cobrir les vostres necessitats de personal

Cercar candidats

Acredita la teva experiència laboral

Si tens experiència laboral però et falta l'acreditació oficial, t'ajudem a obtenir-la amb el reconeixement de les competències professionals adquirides durant els teus anys treballats, T'explicarem que s'ha de fer per aconseguir una qualificació professional a partir de la teva experiència laboral i formació no formal.

Saber-ne més

Formació continuada

L’Institut Bonanova conjuntament amb Fundació Bonanova promouen i actualitzen la formació professional i la formació continuada sanitària, sociosanitària i d'atenció a la dependència, actualitzant els coneixements d'acord amb les necessitats de les organitzacions i empreses sanitàries, millorant la capacitació tècnica dels i les professionals.

Saber-ne més