Acte de Cloenda Cures Auxiliars d'Infermeria

El passat divendres, l'alumnat del Cicle de Cures Auxiliars d'Infermeria l'acte de Graduació a la Sala Josep Marull de l'Hospital del Mar.

Va ser un acte molt emotiu i ple d'energia. Durant l'acte va haver-hi parlaments la Directora Montse Blanes, que va destacar la humanitat i la professionalitat de l'alumnat de TCAI, a més Rocio Ibañez directora del Centre Fòrum i de l'Hospital de l'Esperança ha estat padrina d'aquesta promoció 2020-2021. Rocio Ibañez durant el seu parlament va destacar les competències professionals del Auxiliars d'Infermeria i la seva humanitat.

Els representants de l'alumnat del van realitzar diversos parlaments agraint la tasca dels docents i encoratjar als seus companys a estimar les professions sanitàries i animar-los a seguir una carrera professional profitosa.

Les tutores i el tutor per la seva part també va felicitar a tot l'alumnat per la feina i l'esforç, en un any amb classes híbrides i situacions complexes.

També es van atorgar els premis a les millors trajectòries acadèmiques i crèdits de síntesis de l'alumnat: Yolanda Balagueró, Andrés Camayo i Xènia Solà.

Finalment, Elena López s'acomiadava del càrrec de coordinadora del Cicle de Cures Auxiliars d'Infermeria i li donava el relleu a Laura Badenas que des del mes de setembre ocupa el nou càrrec.

Moltes felicitats i molts èxits a totes i tots els nous tècnics en Cures Auxiliars d'Infermeria.