III Jornada de Tècniques del Laboratori de Recerca. Immunoteràpia.

Jornada híbrida: presencial i online.


La Jornada d'enguany, tindrà com a tema central les metodologies relacionades amb la immunoteràpia, clau a la recerca bàsica i clínica. Aquestes són molt diverses i estan en constant evolució i renovació segons avança el coneixement i la tecnologia en aquest àmbit. Són metodologies complexes en què no s'aprofundeix prou en el currículum del cicle de tècnic superior de laboratori.

Fa 2 anys vam instaurar una Jornada sobre tècniques i temes que puguin ser d'interès als tècnics de laboratori de recerca. Enguany hem escollit les metodologies relacionades amb la Immunoteràpia com a tema central, unes metodologies complexes a l'hora de dur-les a terme al laboratori.Per tractar el tema, hem convidat a tres expertes: comptem amb la Leticia Alserawan, facultativa especialista en Immunologia en la Unitat de Teràpies Avançades de l'Hospital Clínic de Barcelona; amb l'Andrea Garcia Garijo, investigadora al Grup d'Immunoteràpia i Immunologia de Tumors del VHIO (Barcelona); i amb l'Alba Garcia Rodríguez, investigadora al Grup d'Immunoteràpies Cel·lulars contra el Càncer de l'IDIBAPS (Barcelona).

A més, ens agradaria que també participéssiu i presentéssiu la vostra experiència, tingui a veure o no amb la Immunoteràpia. Si esteu interessats/des en fer una comunicació oral sobre el vostre treball, envieu-nos si us plau un correu a esenis@institutbonanova.cat amb un petit resum d'un màxim de 200 paraules d'allò que vulgueu tractar. El termini de presentació dels vostres resums finalitza el 5 de març de 2024Com novetat d'aquest any, les persones que siguin seleccionades per fer una comunicació oral, no hauran de pagar la inscripció a la Jornada.

Volem que aquestes Jornades no només siguin un lloc per aprendre i posar-se al dia de noves metodologies, sinó que també siguin un important punt de trobada entre professionals de diferents institucions i àmbits, on poder compartir l'experiència acumulada i posar de manifest les diferents inquietuds i/o dubtes que sorgeixen al dia a dia.

DATES I HORARIS:  

Data: 19/03/2024
Horari: de 16:00 a 20:00

Preu:
40 €
30 € (preu reduït per a exalumnes de l'Institut, membres de la Fundació Bonanova i centres col·laboradors de l'Institut).
Gratuït per a les ponències seleccionades per fer una comunicació oral
 

Jornada híbrida: presencial i online.

Presencial: Institut Hospital del Mar Institut Bonanova
Passeig de la circumval·lació, 8
Barcelona 08003

Online: Enllaç disponible amb inscripció prèvia. 

DATES D’INSCRIPCIÓ: Del 22/01/2024 al 12/03/2024